Åh gammal film lilla larven katy

2011-04-06 @ 11:12:01

Åhhh ja har letat å letat i flera år efter denna filmen lilla larven katy "Katy Caterpillar" Vill verkligen ha den på dvd eller vhs. hade den när jag var mindre.. :( Åhh blir galen letat som en idiot.. Om det är någon som har den där ute så betalar jag mer än gärna för att få tag i den :D

"Renovering"

2011-04-06 @ 09:49:46

Har hållt på i några dagar nu å "renovera" om lägenheten.. så himla kul å fräsht de känns att ha allt nytt. Trivs mycket bättre nu när det är finare. Bara man har pengar så kan man ju göra hur fint som hellst :) Nästa projekt är v-rumme ny soffa blir de där å en ny hylla allt annat är nytt =)
 Badrummet va blått å fult innan å nu blevde rosa/lila hihi har alltid velat haft ett rosa badrum. Så nu ska de in med lite rosa detaljer.

Köket var heltvitt kakel förut nu fick de en svart rand längst hela väggen vart väldigt fräsht tycker jag :) Ser ut som ett helt nytt kök.. :)

Nytt köksbord som ja fick av Sandra, sålde mina gamla stolar å bord för 1000kr så köpte stolarna nya på mio. Så där gick ja plus minus noll.. Ljust å fint :) Stolarna heter "milton" och bordet "Plain" Letade på blocket efter stolar men dom verkar va så jäkla popuära alla va sålda så orkade inte hålla på längre vart nya. Dom kosta 300kr/styck.

Å sist men inte minns det kungliga sovrummet :D Är så himla nöjd. Sängen e helt underbar å den kosta ju därefter också :P Men man tillbringar ju mer än hälften av sitt liv i sängen å man har den i ganska många år så jag tyckte att man kunde kosta på sig det..  Hade mörk lila i sovrummet förut ny blev det vitt med en fondvägg skit fint. Jag är supernöjd å ja e ganska så stolt över mig själv. haha har aldrig tapetsera i hela mitt liv och nu gjorde jag det med lite hjälp av min älskling å det blev galant.. :D Hade målat lila på lister å tak förut så fixade till det med. Så himla skönt att ha det gjort har velat göra det länge...
Det va allt jag hade å bjuda på för denna gång..
Puss & Kram..