hundar utan hem

2011-07-20 @ 00:55:17

 

På Hundar utan Hem jobbar de varje dag för att omplacera så många hundar dom kan, ibland med väldigt kort varsel. Den vanligaste orsaken till omplacering är att man inte längre har tid för sin hund.

Hundar utan Hem omplacerar både svenska hundar och familjehundar från Irland till nya hem. När vi väljer svenska hundar utgår vi från hund...enstemperament. Vi hjälper alla åldrar och alla raser och försöker göra en bedömning utifrån vad som är bäst för varje enskild individ.

Varför hjälpa hundar från Irland???? JO,
Under 2008 avlivades 10,069 hundar av kommunerna på Irland, men denna avlivnings policy löser inte Irlands problem med lösspringande och oönskade hundar.

Dog pounden som drivs av kommunerna avlivar upphittade hundar efter 5 dagar. Hundar inlämnade av sina familjer avlivas ofta direkt. Vi jobbar varje dag för att rädda så många vi kan. Varje år räddar hundar utan hem omkring 300 hundar tack vare våra adoptörer, jourfamiljer och medlemmar





Det här är en kort video från Offaly Dog Pound. Den förklarar bakgrunden till Hundar utan Hem och vårt arbete för att hjälpa Irland hundar.

(känsliga tittare varnas jag grinade sönder)

Gör som jag adoptera en hund eller bli jourhem och rädda dessa hundar..!!!!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback